JAWATAN KOSONG

JAWATAN KOSONG

 1.Wireman,

2.chargeman

3.Juruteknik air condition (penghawa dingin) 

4. Pegawai akaun

5. Setiausaha to MD

6. Admin officer

dikehendaki segera. 

Sila hubungi kami di talian  03-41070104/41085128/012-3915128 atau fax 41075237(fax) atau email: usrahlite05@yahoo.com/usrahlite@gmail.com  

46 responses to “JAWATAN KOSONG

  1. do you have vacancies for part timer?
    As secretrary or admin officer perhaps…

  2. juruteknik air condition (penghawa dingin)

  3. harapan dapat pekerjaan tersebut

  4. salam,
    THank you for dropping by, please fax over your resume to be screening for the interview.

  5. maafkan saya bertanya, apekah kelayakan utk setiausaha dan admin officer

  6. For your information there is no part time job available

  7. Assalamualaikum,

    Boleh saya tahu, hari sabtu kerja tak dan masa operasi seharian dari pukul berapa hingga pukul berapa?

    Terima Kasih. Wslm

  8. Salam,

    Hari bekerja Isnin – Jumaat : 8.30pagi-5.30 ptg
    Hari sabtu : 8.30 pagi- 1.00 tengahari

  9. kELAYAKAN UTK SETIAUSAHA IALAH SIJIL SEIAUSAHA ATAU DIPLOMA

    KELAYAKAN ADMIN OFFICER DIPLOMA/IJAZAH

  10. sy nk apply kerja yang sesuai dgn qualification sy…sy amik management corporate…ada pengalaman bekerja…dgn beberapa company sebelum ni…

  11. saya nk tanya ada ke job tuk peg tadbir?
    kelayakkan apa?
    perlu pengalaman atau tidak?
    gaji?
    mcm mn nk apply..?

    thanks

  12. Rosmaliza Basri

    Maaf saya bertanya…. berapa basic salary untuk Admin Officer? Apa Job Scope nya?
    Saya sedang menghabiskan pengajian Diploma saya di UM dalam bidang HR Management dan dijangka Grad pada bulan Dec 2008 ini. Adakah saya layak memohon? Saya sedang bekerja di syarikat pengangkutan dalam bidang yang sama.

  13. sy nk try admin officer

  14. salam..
    bole tau..bpe std gaji yg ditawarkan utk jawatan peg akaun dan peg tadbir..
    jawatan ni still available ke?
    tq

  15. gaji pegawai tadbir bergantung kpd pengalaman, kalau fresh grad RM850- sebagai management traineem, selepas 3 bulan-6 bulan disemak prestasi kerja boleh mendapat lebih lagi…
    kalau panadia gunakan software acc dan buat kerja kerja account lebih rm1000 starting

  16. Sesiapa sahaja boleh memohon sila faxkan atau elai resume dan tentukan asking salary berapa?

  17. saudara hafiez helmi bin mokhtar, sila hantarkan resume anda ke email/fax pada nombor yang tertera di atas ya.

  18. assalamualaikum. sy nak tanya berapakah gaji yang ditawarkn utk chargeman? jika dpt bekerja utk syarikat ni dimana sy akan bekerja? seminggu berapa hari bekerja? sekarang sy bekerja sebagai chargeman A-4 di bandar sri damansara.

  19. muhammad ezham bin iberahim

    jawatan juru teknik airconds belajar di IKBN selama setahun tahap 2 baru habis pratikal sekarang menganggor.

  20. Sdra Muhaimi, gaji untuk chargemen AO bergantung kepada berapa tahun pengalaman dan kewibawaan untuk menjadi kepala projek di tapak. Sila isi borang utk ditemuduga.
    Terima kasih.

  21. muhammad ezham bin iberahim,

    Sila datang ke pejabat ambil borang dan isi untuk ditemuduga. Terima Kasih

  22. mohammad fauzi

    klau ade sijil giat mara krusus air-cond,tapi xde spm bleh apply keje kat syarikat ni

  23. jawatan kosong Wireman diperlukan lagi tak….
    saya nk tw basic salary utk wireman pw4

  24. tumpang tanya boleh syarikat ini ada mengambil pelatih untuk praktikal pada thn depan.

  25. Assalamualaikum..saya graduate lepasan uitm s.alam,ambik jurusan ijazah sarjana muda kejuruteraan elektrik(kuasa)..ada peluang kerja di usrahlite?sy berpengalaman dalam kerja site engineer…

  26. Assalamualakum,sy graduate dari uitm shah alam,ambik jurusan ijazah kejuruteraaan elektrik kuasa,ada kerja yang sesuai untuk saya,saya pernah praktikal di syarikat kejuruteraan kris tiga sebagai site engineer…..

  27. r0haizal bin abidin

    wireman (pw4)

  28. salam..
    vacancy utk entry-level engineer EE ade x??

  29. saya nk apply kerja juruteknik penghawa dingin..kna hntar resume ja kerr??

  30. saya berpengalaman tentang kerja air /cond selama 15tahun,dan pakar dlm semua jenis air cond ,temasuklah ductting fcu,ahu dan lain lain lagi

  31. mohd zikrilhakim bin zulkefli

    saya baru lepas belajar..saya ingin kerja untuk tmbahkan pengalaman saya..saya perlukan kerja mengenai chargeman..saya mempunyai chargeman A1 dari institut kemahiran belia negara..

  32. saya ingin bertanya, jawatan untuk chargeman A4 masih ada? berapa gaji yang di tawarkan?

  33. muhammad fudhail bin kamarudin

    sy berminat utk berkerja di syarikat encik
    sy penalaman 1 taun dlm bidang wiremen
    sy bru da pw2
    sekian terima kasih

  34. mencari pekerjaan kosong utk jawatan chargeman Ao

  35. Muhammad firdaus

    major on building maintenance..

    1) 2 and half years shopping complex building technician..
    2) 6 month hotel and resort electrical technician..
    3) 6 month with contractor as air-cond technician ( Refrigeration & Aircondition system)..
    4) present work as technician leader..

  36. saya memiliki pw4,kawasan maner syarikat ini beroperasi

  37. saya muhd azhar johan, nak tanye brper gaji technician aircond yg ditawarkan.
    sy ade pengalaman selama 4thn lebih.

  38. macam mana nak apply jawatan untuk chargeman?apa syarat dan kelayakan yang diperlukan?

  39. nak kerja wireman,saya ada setahun lebih pengalaman dan mahir tentang wiring serta servis air cond.

  40. maaf tanya ye.. tempat kerja dimana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s